Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009

Παράνομες επεμβάσεις στον Λόφο της Βλύχας από την ΠΕΤΡΟΛΑ

2η καταγγελία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ

Σε συνέχεια της από 22/6/09 Καταγγελίας μας και χωρίς να έχουμε λάβει γνώση έως σήμερα των αιτούμενων άμεσων ενεργειών σας , σας καταγγέλλουμε τα εξής:
Κατά το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουνίου 2009 ισοπεδώθηκε πλήρως το τμήμα του Λόφου της Βλύχας βόρεια των δεξαμενών 49,50, και 51 της ΠΕΤΡΟΛΑ.
Δεκάδες φορτηγά μετέφεραν κάθε είδους χώματα από τον χώρο της πρώην OWENS όπου εκτελούνται από την ΠΕΤΡΟΛΑ παράνομες χωματουργικές και άλλες εργασίες χωρίς άδεια και τα απόθεσαν σε τμήμα του Λόφου της Βλύχας.
Χωματουργικά μηχανήματα επενέβησαν και διαμόρφωσαν τον χώρο ισοπεδώνοντας πλήρως το ανάγλυφο. Τα φορτηγά υπερπήδησαν μέσω πρόχειρου αναχώματος την σιδηροδρομική γραμμή. Επισυνάπτονται φωτογραφίες.Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι ο χώρος επέμβασης στον Λόφο της Βλύχας είναι καθορισμένος ως χώρος πρασίνου τόσο από το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ελευσίνας όσο και του Δήμου Μάνδρας. Επισυνάπτονται αποσπάσματα των 2 Γ.Π.Σ.
Παρακαλείσθε να προβείτε στις νόμιμες ενέργειες και μας ενημερώσετε άμεσα. Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας.

Για την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ
Βαμβακάς Κώστας
Βασιλείου Γιάννης
Δημόπουλος Βασίλης
Ρεπούσκου Μιχαλία
Χρηστάκης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: